Heeft u een vraag?

Contact

Deskundig installateur van centrale verwarming
Vakmanschap en verregaande service in verwarming

Bent u op zoek naar een installateur van centrale verwarming in Kruibeke? Dan hebt u die met Cevesan direct gevonden. Wij beschikken over een schat aan ervaring en knowhow bij de installatie van uw centrale verwarming en het herstellen van eventuele mankementen.

Perfecte plaatsing van radiatoren

Als ervaren installateur komen wij uw radiatoren of vloerverwarming plaatsen. We trachten ook samen met onze klanten energiebesparingen te realiseren. Daarom kiezen we voor de meest innovatieve technologieën en plaatsen we ook zonneboilers. We zetten sterk in op een verregaande service, advies en een vlotte communicatie. Enkel zo kunnen we expert zijn en blijven.

Voor elk probleem een efficiënte oplossing

Ook na de installatie van uw verwarmingselementen blijft Cevesan in de buurt. U kan ons contacteren voor alle mogelijke herstellingen aan uw sanitaire installaties of verwarming. Voor lekken of dringende reparaties komen we zo snel mogelijk ter plaatse. Het komt er op aan constructieve oplossingen te bedenken, consequent afspraken na te komen en klanten bijgevolg nooit in de steek te laten. Stiptheid en correctheid zijn nog altijd de beste reclame.

Wil u graag meer informatie over onze activiteiten als installateur centrale verwarming of als dakwerker of wil u graag deskundig advies bij doe-het-zelf verwarming? Contacteer ons beslist. Wij maken graag tijd voor u.

Een loodgieter nodig? Bel of mail ons vandaag nog!

Cevesan

Bazelstraat 315
9150 - Kruibeke


Tel.: 03 500 99 45 03 500 99 45
BTW BE 0408.060.489

Waarom voor ons kiezen ?

  • Ruime ervaring 
  • Advies op maat
  • Vrijblijvende offertes 
  • Snelle oplossingen