Heeft u een vraag?

Contact

Doe-het-zelf verwarming met hulp van een professional
Zelf klussen met vakkundig en gericht advies

Wilt u graag zelf uw verwarming plaatsen, maar is de stap te groot om alleen aan dit project te beginnen? Dan helpt Cevesan u graag bij het installeren van doe-het-zelf verwarming in Kruibeke en bij uitbreiding in heel de regio Antwerpen.

Advies bij de plaatsing van verwarmingselementen

Voor wie een echte doe-het-zelver is, maar toch wel wat professioneel advies kan gebruiken, biedt Cevesan een uitstekende service aan. U krijgt advies van ervaren professionals omtrent de plaatsing en de installatie van radiatoren. De nadruk ligt echter nog steeds op de klant die zelf deze plaatsing en installatie verzorgt.

Wij zetten u op het juiste spoor

Onze service “doe-het-zelf verwarming” is de perfecte combinatie van deskundig advies over de plaatsing van verwarming en de voldoening van een doe-het-zelfproject. Wil u zelf aan de slag met uw verwarming? Dan zet deze ervaren installateur centrale verwarming uit Kruibeke u op het goede spoor. Vanuit onze brede expertise zijn we uitstekend gewapend om al onze klanten gericht te adviseren. Die stellen het enorm op prijs dat we deze dienstverlening aanbieden en zijn uitermate tevreden.

Hebt u nog vragen over onze activiteiten, zoals het plaatsen en herstellen van sanitaire installaties of zonneboilers? Of over onze werkzaamheden als dakwerker? Contacteer ons dan meteen. Voor ons is geen opdracht te moeilijk.

Een loodgieter nodig? Bel of mail ons vandaag nog!

Cevesan

Bazelstraat 315
9150 - Kruibeke


Tel.: 03 500 99 45 03 500 99 45
BTW BE 0408.060.489

Waarom voor ons kiezen ?

  • Ruime ervaring 
  • Advies op maat
  • Vrijblijvende offertes 
  • Snelle oplossingen