Cevesan

Contacteer ons!

Advies voor de doe-het-zelver!

Doe-het-zelfverwarming met een professional.

Wilt u graag zelf uw verwarming plaatsen, maar is de stap te groot om alleen aan dit project te beginnen? Voor wie een echte doe-het-zelver is, maar toch wel wat professioneel advies kan gebruiken, biedt Cevesan een uitstekende service aan. U krijgt advies van ervaren professionals omtrent de plaatsing en de installatie van verwarmingselementen. De nadruk ligt echter nog steeds op de klant die zelf deze plaatsing en installatie verzorgt.

Zelf klussen met deskundig advies

Onze service biedt tal van mogelijkheden. Deze dienst kan bijvoorbeeld bij nieuwbouw of bij verbouwingen erg praktisch zijn. Ook onervaren particulieren met een passie voor doe-het-zelfprojecten kunnen baat hebben bij onze diensten. Cevesan zet u op het goede spoor!

Ons doe-het-zelf verwarming pakket is de perfecte combinatie van deskundig advies over de plaatsing van verwarming en de voldoening van een doe-het-zelfproject. Contacteer ons telefonisch of via het contactformulier voor meer informatie. Wij zijn afkomstig uit Bazel (bij Kruibeke) maar actief over de hele regio Antwerpen.

Clikc+